– Siema. Jest piątkowy wieczór. Chodź wyjdziemy na miasto, poznamy jakieś babeczki?
– Niestety w naszym wypadku to niemożliwe.
– Że niby co? Ja nic nie poderwę?!
– Nie o to chodzi. Mieszkamy w Bytomiu.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
– Siema. Jest piątkowy wieczór. Chodź wyjdziemy na miasto, poznamy jakieś babeczki?
– Niestety w naszym wypadku to niemożliwe.
– Że niby co? Ja nic nie poderwę?!
– Nie o to chodzi. Mieszkamy w Sosnowcu.
Szajba_Man,Bong_Man,niby dwa różne nicki ale końcówka się zgadza i te komentarze,coś mi tu śmierdzi.....podejrzewam ze razem spędzacie czas jeden bong wymyśla kawały a druga szajba je komentuje.Chyba ze się mylę, no nie wiem ale będziemy to obserwować
Ale kto zaczął ta gównoburza ? Kto się doczepił do mojego pochodzenia ? Czy gdzieś gwarą tu pisze, czy gdzieś odcinam się lub wywyższam ? Czuję się i ślązakiem z dziada pradziada i polakiem więc nie nakręcaj się tak zluzuj majty
To teraz Bytomiowi się dostaję? Ja nie śledzę na bieżąco - miastom Polski się dostaje od północy na południe i ze wschodu na zachód. Sosnowiec, Radom, Łódź, Świebodzin - i nie rozumiem niestety żartu, ale chyba wiele nie tracę.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie