Bandzior020 napisał/a:
Widzę ze ty za to wszystko wiesz... Takich ideałów jak ty młodym potrzeba.... Widzę ze rozgryzłeś system oglądając profesora Ziembe i innych mu podobnych, spiski brak, covida, chipy, podpalenia punktów szczepienie przez rząd... Poj🤬o was juz do reszty z p🤬leniem tych kocopolow... Skad wam w ogóle odj🤬o z tymi szczepieniami... To taki problem?! .. Od kilkudziesięciu lat prowadzone sa różne szczepienia i wyeliminowane zostało wiele chorób.. nikt nie mial wcześniej z tym problemu i podejrzewam ze większość jak nie wszyscy z was pojebow antyszczepionkowych bylo zaszczepionych za gówniarza... Typowy przyklad pieniaczy co p🤬la bzdety tylko dlatego ze mogą, bo jest internet i jak widać wielu podobnych podatnych idiotow nie brakuje... Jak nienawidze PISu to jak slysze juz takie p🤬lenie ze rzad podpala punkty szczepień żeby miec na was pretekst to to rece opadają... Dziwię sie ze matka ziemia nosi takich debil
Na świńską grypę się szczepiłeś?
richter napisał/a:
Mówiąc o samodzielnym myśleniu masz na myśli słuchanie opinii samozwańczych ekspertów głoszących tezy niepoparte żadnymi potwierdzonymi danymi oraz szerzenie owej opinii szerszemu gronu? I to jest twoje samodzielne myślenie? A jak się domyślam twoimi wzorcami są właśnie ci "eksperci"?
Chyba mnie dobrze nie zrozumiałeś. No właśnie przedstawiłeś najlepszą ilustrację ludzi, którzy są chłonni jak gąbka tą papką w temacie jedynej modnej choroby w tym sezonie

do grona tych ekspertów można zaliczyć aktorów lub lekarzy, którzy całkiem przypadkowo są powiązani z firmami farmaceutycznymi. A wiesz co ciemna masa kupiła? - utrwala się ludziom, że osoby przeciwne lockdown'owi, zniewoleniu ludzi, przymusowemu przyjmowania w fazie testów preparatów medycznych, które najprawdopodobniej będzie miało permanentny charakter, zwolennicy braku podziału, segregacji czy nawet zakrywania twarzy szmatom, że jest to tożsama postawa jaką reprezentują "antyszczepionkowcy". Mam szczepienia, szczepiłem się na grypę i nie mam nic przeciwko. Jeśli ktoś czuje, że bez Astry albo innego J&J nie przeżyje to śmiało, to na zdrowie
doktores napisał/a:
Niechcący ci piwo dałem. Geniusz z ciebie. Dzwonili już z Mensy, że zostałeś przyjęty bez testów
Oho, komuś Astra weszła za mocno

Popraw fajzerem rano i profilaktycznie J&J. Będziesz miał +10 do nieśmiertelności, ale z domu wychodź tylko z reklamówką na głowie. Info pewne 100%.