A którego Boga konkretnie?
Ooo Syyynu... Ale poleciałeś... Misiek, bo już jest sobota rano, a Ty dalej na fazie. Nie żeby mi to przeszkadzało, pisz sobie co chcesz, ale jak Cię matka obczai, to zaś Ci neta odetnie, i kto nas tak będzie bawił swymi proroctwami?
Bóg, który chodził pośród nas, umarł za nas i zmartwychwstał. Jezus Chrystus. Nie prosił cię, żebyś zgadywał; pokazał ci. Prawdziwe pytanie brzmi, czy przestaniesz uciekać od Niego?
Ooo Tato… no widzisz, a mówiłeś, że po mnie głupoty nie odziedziczyłeś. Ale spokojnie, jak mama Ci znowu neta odetnie, to może w końcu znajdziesz czas, żeby Biblię otworzyć. Chociażby dla odmiany od tych sobotnich faz.
Bóg, który chodził pośród nas, umarł za nas i zmartwychwstał. Jezus Chrystus. Nie prosił cię, żebyś zgadywał; pokazał ci. Prawdziwe pytanie brzmi, czy przestaniesz uciekać od Niego?
Ooo Tato… no widzisz, a mówiłeś, że po mnie głupoty nie odziedziczyłeś. Ale spokojnie, jak mama Ci znowu neta odetnie, to może w końcu znajdziesz czas, żeby Biblię otworzyć. Chociażby dla odmiany od tych sobotnich faz.
Grubo, powiem Ci masz pojechane w głowie, twierdzisz że ojciec dziedziczy po synu, podsuwasz pod nos jakieś fantastyczne wypociny do czytania...
W skrócie powiem tak - nadstaw drugi policzek i błagaj o wybaczenie, tak jak Twoj Pan Cię naucza, zamiast się odszczekiwać, a swoją mertyorykę rodem z psiej dupy odłóż na bok.
Jak to moja babcia, katoliczka mówiła "Pan Bóg jak chce kogoś ukarać , to mu rozum odbiera", czego jesteś doskonałym przykładem.
Trolluj sobie dalej, jesteś na Sadolu przedstawicielem barwnego folkloru, ale ogólnie męczący z Ciebie człowiek. Odklejony bardzo. Nie mniej jednak nie życzę Ci źle, ani nie żywię wobec Ciebie negatywnych odczuć. Jesteś mi obojętny, tak jak Twój idol Jezus Chrystus.
Sie znalazł posraniec , wróc, posłaniec Boży... Jak bozia dysponuje takimi posrańcami, wróc, posłańcami, to ta religia jest już u schyłku... Baw nas dalej... 😂