Teired napisał/a:
Choćby mi mieli zabierać 99% dochodu, paszport i dowód osobisty z Polskim Orłem jest moim największym skarbem -.-
Przyjdzie ci kiedyś k🤬a w nędzy umrzeć z tym swoim zasranym ptaszyskiem na kawałku plastiku. Bedzie to twój jedyny skarb.
Ja mam w dupie kraj, który nie pozwala zwykłemu człowiekowi godnie żyć, mówię o zwykłym człowieku bo sam nie jestem nikim nadzwyczajnym. Nie będę się rozwodził dlaczego tu się nie da normalnie żyć, na poziomie jaki uważam za normalny. Każdy zwykły człowiek, który widział inną jakość życia wie o czym mówię. Ty pewnie w polsce zarabiasz po 8 tysiećy na rękę, jak 90% internetu.
Nie jestem patriotą, bo na patriotyzm z mojej strony trzeba sobie załużyć. Twierdzenie, że polsza najlepsza bo się tu urodziłem to argument imbecyla, który skłonny jest dać się wyr🤬ać nawet na 99% swojego hajsu. Wyjeżdżałem kilka razy, zobaczyłem jak można żyć gdzie indziej i powoli szykuję się do wyjazdu na stałe. Mam już wypatrzone odpowiednie miejsce na planecie, dość daleko stąd i tam właśnie będę egzystował w normalnych, ludzkich warunkach.
Nie jestem dumny ani z polszy ani z tego, że jestem nazywany polakiem, urodzić się w danym kraju to żaden powód do dumy, bo to żadne osiągnięcie. Z wielu rzeczy mogę być dumny, ale żadna z nich nie była mi dana w "pakiecie startowym" do życia. A duma z przynaleźności kartograficznej świadczy chyba tylko o kipeskim systemie wartości.
Tak k🤬a, polska i polak piszę z premedytacją prawie zawsze z malej litery, bo nie mam do tych pojęć szacunku. Jestem jednak niemal pewien, że orzeł pisze się z małej. Chyba, że aż tak bardzo kochasz ptaka.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.