O k🤬a Nikt nie ginął za kawałek płótna debilu, tylko za swoje rodziny, żeby je chronić. Na tym płótnie równie dobrze może być k🤬s a i tak by szli walczyć za rodziny. J🤬y dzbanie. Walka "za flagę" Ja p🤬le.
Też jestem wykształcony, niestety nie z takiej arystokratycznej rodziny jak ty(celowo z małej). Swoje osiągnąłem, raczej dobrze zarabiam, ale jakbym miał iść walczyć to w obronie rodziny a nie kawałka płótna dzbanie Nigdy za 'ojczyzne', 'flage'.
Kocham mój kraj i jak widzę coś takiego to pęka mi serce... Przez chwile myślałem, ze to jakiś skecz, ale oni tak na serio...
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Za ojczyznę, cioto, za ojczyznę. Ten kawałek płótna ją symbolizuje. I mówiąc "walczyć za flagę" czy "walczyć za ojczyznę" to chyba oczywiste, ze chodzi o rodziny mieszkające w kraju i STANOWIĄCE tą ojczyznę! Ty jesteś jakiś przyj🤬y?
I c🤬ja byś zawalczył "za rodzinę" w pojedynkę, baranie. Sam chciałbyś pokonać wrogą armię, tępaku? Przecież musiałbyś się zjednoczyć z resztą walczących Polaków - patriotów, żeby cokolwiek wskórać, tępa szloro
Korporacyjny chomik - sebix się uniósł hohohoho
Tylko idiota tobie podobny poświęciłby się dla kraju - jakieś administracyjnie wyznaczonej przestrzeni na ziemi. Ale masz nasrane w łbie. Patriotyzm jest dla idiotów...
Mieliśmy szansę na normalność pod zaborem Pruskim i Austriackim.
Wiewór napisał/a:
Mieliśmy szansę na normalność pod zaborem Pruskim i Austriackim.
Spróbuj, co Cię tu jeszcze trzyma ? Wszędzie czekają na Ciebie z otwartymi ramionami, kasa leży tam na ulicach itp.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Rodzina mnie trzyma.