Wysłany:
2013-01-06, 15:25
, ID:
1724036
7
Zgłoś
Po prostu koty domowe i pieski więcej wybaczają. Masz w dupie, że machnie łapką i cie "podrapie" Ile to ludzi ma male pieski i pozwala im na wszystko, biegają, warczą, szczekają. Wiem. Moja babcia ma jamnika i on robi co chce, szczeka kiedy chce, warczy kiedy chce a ona tylko "No dobrze malutka, spokojnie" i ją głaszcze. Ludzie k🤬a nie mają pojęcia w obchodzeniu się zwierzętami. Każde zwierze, nieważne czy duże czy małe należy odpowiednio tresować. Ludzie nazywają swoje zwierzęta maskotkami, że one takie śliczne, malutkie a jak obcy przychodzi do domu to szczekają i drą jape a właściciel bierze ja na ręce i głaszcze bo chce uspokoić. Zero k🤬a rozumu. Jak chcesz mieć maskotkę, którą możesz traktować jak chcesz a ci nie ujebie ręki to kupuj sobie jamniki, ratlerki czy inne małe gówna. To samo z kotami. Nie myśl, że tygrysa złapiesz za ogon jak je jak ty swojego kociaczka aby go podrażnić. W twoim domowym kocie są instynkty tylko twoje błędy są wybaczane bo Cie chapnie albo podrapie pazurkami lekko. Kwestia k🤬a podejścia. Jak chcesz takiego tygrysa traktować jak kota domowego to GOOD LUCK.