antywielim napisał/a:
Tak to jest jak banda kretynów (kibiców ze Szczecinka) wpada na mecz i bije kibiców (Mechanika) . 17-19 letnie dzieci zostały pobite przez 30-35 letnich kiboli ze Szczecinka a, tak szczerze to banda ogolonych karków(41 osób ze Szczecinka) zaatakowała młodzież(5 osób z Bobolic w wieku 17-19 lat) i jeszcze została upokorzona przez tą młodzież, która pokazała im gdzie jest ich miejsce (młodzi spuścili manto kibola i jeszcze zdenerwowane karki im się odgrażają ze ich połamią i to jest normalne???)
Patrząc na sam nick wiedziałem, że to nie będzie obiektywna wypowiedź ale ok.
Zaczne od tego, że nie jestem kibicem żadnej z tych drużyn ale też nie są mi obce.
Dlaczego Piszesz, że 41 kiboli ze Szczecinka, pobiło pięciu dzieciaków z Bobolic, a chwile potem, twierdzisz, że jednak zostali upokorzeni?
Cytat:
młodzi spuścili manto kibola i jeszcze zdenerwowane karki im się odgrażają ze ich połamią i to jest normalne???
to wkońcu dzieciaki czy kibole dostali manto?

.
Z tego co wiem od osoby która była na tym meczu, ale nie wśród kibiców Wielimia, sprawa wyglądała tak, że w przerwie doszło do bójki, ale 5vs5, ale ochrona zapanowała nad sytuacja i w drugiej połowie każdy grzecznie siedział na swoim miejscu. Wtedy niespodziewanie wpadł oddział policji w kominiarkach ze, uwaga SZCZECINKA i zabiera tylko kibiców Wielimia, przypadek?
Rozumiem
antywielim, że nieznajomi przyjechali do was na podwórko, krzyczeli, dopingowali i czuli sie jak u siebie a ty siedziałeś potulnie na dupce i teraz odgrażasz się w necie, ale prawda jest taka, że opon nie poprzebijali chłopaczki z Bobolic, tylko POLICJANCI ZE SZCZECINKA, po czym zawineli wszystkich kibiców bo taki był cel tej akcji.
PS z tego co słyszałem to miało to stać się już na poprzednim wyjezdzie, ale chłopaki dostali cynk i nawet nie dojechali na mecz.