Coś czuje, że Amerykanie naprawdę sądzą, że H. Ford wymyślił samochód. Oni k🤬a zawsze muszą wszytko wynaleźć niedługo będą p🤬lić, że pierwsi wynaleźli koło i ogień
Coś czuje, że Amerykanie naprawdę sądzą, że H. Ford wymyślił samochód. Oni k🤬a zawsze muszą wszytko wynaleźć niedługo będą p🤬lić, że pierwsi wynaleźli koło i ogień
to myślisz że kto wynalazł koło i ogień??? nikt oprócz ich by tego nie wynalazł...
Uwielbiam ten serial, bo jest kwintesencją cz🤬chowatości. Jest o cz🤬chach z cz🤬chami i dla cz🤬chów. To co w nim jest "zabawne" mnie irytuje, bo jest fest cz🤬chowe. I jest rasistowski, bo jedyni biali jacy się pokazują to j🤬e złe charaktery .
Ja naprawde w to wierzylem ze Amerykanie odkryli wszystko , przynajmiej tak bylo w grze cywilizacja IV, gdy gralem ich nacja :<
to nie film tylko serial pędzlu.
Przejrzałem jakże ogromną liczbę twoich postów i albo narzekasz albo szukasz zaczepki, weź się ogarnij albo wyp🤬alaj, nie potrzebujemy trolli/napinaczy/32letniego gimgówna/niespełnionych pajaców czy czym tam jesteś.