@Tiquer. Zabawne bo osoba "wykszta艂cona o ponad przeci臋tnej inteligencji" nie musi tego m贸wi膰, lecz to udowadnia. Nawet w postaci PRAWDZIWYCH argument贸w. R贸wnie dobrze mog臋 napisa膰, 偶e jestem podr贸偶nikiem w czasie i co? Tw贸j argument tak Ci臋 wychwalaj膮cy, dos艂ownie le偶y i kwiczy. S艂ynne, a jak偶e prawdziwe "s艂owo przeciw s艂owu" Wi臋c mo偶e, kiedy nast臋pnym zaczniesz szuka膰 argument贸w by udowodni膰 swoj膮 wyj膮tkowo艣膰 i " 偶e twoja racja jest bardziej mojsza", nie wyskakuj z tak g艂upimi stwierdzeniami. Tylko si臋 o艣mieszasz.
Jakbym chcia艂 dalej si臋 k艂贸ci膰, to m贸g艂bym si臋 odwo艂ywa膰, 偶e inteligencji nie okazujesz maj膮c na awatarze, symbol wyra偶aj膮cy "fuck you", ale co ja tam wiem... Ale przecie偶 na sadisticu, wszyscy s膮 ekspertami, doktorami, in偶ynierami wi臋c spokojnie, dla nas b臋dziesz osob膮 "wykszta艂cona o ponad przeci臋tnej inteligencji". W sumie zgodnie z twoim tokiem rozumowania, wychodzi, 偶e gdy kto艣 ma astm臋 to powinien przesta膰 oddycha膰. Skoro jeste艣 tak bardzo wykszta艂cony to strzeli艂e艣 sobie w stop臋 z argumentem i astm膮, a czemu? No rusz swoje szare kom贸reczki, pobud藕 synapsy... Nadal nic? A no tak, astma jest ciekawym zjawiskiem, kt贸re zazwyczaj wi膮偶e si臋 z alergenem, dalej dochodzi do skurcz贸w mi臋艣ni贸wki, obrz臋k 艣luz贸wki etc. Wi臋c uciekanie z tematu raka i magicznego leczenia jedzeniem trawy, a niemal偶e przyr贸wnywanie go stanu zapalnego... To "faux-pas".
Ps.: Tak uparcie wierz臋 w te choroby, kt贸re s膮 POWA呕NIEJSZE od jakiego艣 raka, na kt贸re do dzi艣 nie ma 呕ADNEGO LEKARSTWA, ANI WYJA艢NIENIA, ale za to nie wierz臋 w ka偶dego "DOKTORA, EKSPERTA", kt贸ry walczy z rakiem i jest ich ju偶 12812321712 na 艣wiecie, a ka偶dy ma sw贸j magiczny lek, np. taki jak jedzenie ro艣linek. Szanuje, m膮dre wybory 偶yciowe. Mam nadziej臋, 偶e jak kto艣 z twoich bliskich np. jakim艣 cudem zachoruje na stwardnienie rozsiane boczne, to poradzisz mu z swoimi ekspertami przej艣膰 na wegetarianizm. Tylko prosz臋 wtedy o jedno, nagraj jego reakcje jak mu to m贸wisz, okej? A potem wrzu膰 na sadola, po艣miejemy si臋. A przy okazji, jakby kto艣 dosta艂 jednak raka, ni偶 choroby genetycznej. To nagraj jak odradzasz chemie i zalecasz jedzenie broku艂贸w.