Jestes p🤬lniety, póki PIS , PO nie zmieniło tego to co ma do tego Mentzen? nie ma większości i nie będzie , nic tego nie zmieni, nawet Trzaskowski debileee!!! to jest tylko prezydent a nie sejm
następny odklejony , prezydent nic do tego nie ma, nigdy nie było wiekszosci wiec nigdy nie przejdzie to!!! co za mongoły, głosujesz tylko dlatego? a zarcie opłaty coraz wyzszxe ledwo mozna przezyc za 4tys nikt nie bedzie robił dzieci bo siebie nie beda wstanie utrzymac
Nie ma ani jednego dobrego komentarza. Nikt nie napisał co to za zespół czy jakaś inna znana nauce choroba. Czy te dziecko nie ma kości?
Mentzen, aspołeczny człowiek, chce być prezydentem. Prezydent podpisuje ustawy. Mentzen z założenia (jako przecież wolnościowiec pełną gębą) chce nadal zmuszać kobiety by rodziły tak uszkodzone płody. Dalej twierdzisz, że prezydent nic nie może? Inaczej byś ćwierkał jeśli twoja żona, dziewczyna miałaby urodzić takie dziecko. Przecież wtedy to zupełnie inna sytuacja, Prawda?
Nie, ale miałbym 2 dzieci. Ze swoją partnerką musieliśmy jechać do Hiszpanii, żeby tam dokonano aborcji bliźniaczkę, około 2 tygodnie przed oficjalnym rozwiązanie, kosztowało to około 6 tysięcy euro. Niestety jedna z bliźniaczek jakby przeżyła, i lekarz musiał uśpić zastrzykiem, i do kosza
y
Gościu sam jestem niepełnosprawny, jestem za aborcją ale to nie jest najważniejsze teraz, nie dotyka to każdego tylko ułamek ludzi, są o wiele większe problemy! Zaraz będą emigranci od 26r obowiązkowo, co raz większe wydatki i zadłużenia , podatki, coraz mniej w kieszeni mamy. Wiem że to prezydent podpisuje ale do tej pory nawet prezydent nie miał czego podpisywać bo nigdy nie przeszło przez sejm. Nie jestem też za religiami, kościołami ale mimo tego jestem za polską, konfederacja a nie antypolakiem ślepym. Np nasze własne złoża jak można nie wydobywać i zamykać , wytłumacz.