po to montują telewizory na zderzakach żeby te amerykańskie świnie, które mają za dużą dupę aby na czas odskoczyć mogły sobie film obejrzeć czekając na karetkę
chodziło mi o jułesej, oraz rozumiem wygoda, ale montowanie monitorów w zagłówkach, tapicerce, jeszcze rozumiem, ale w bagażniku?! i wszędzie gdzie tylko się da? do tego milion światełek dookoła i innych niepotrzebnych pierdół np konsole do gry etc
chodziło mi o jułesej, oraz rozumiem wygoda, ale montowanie monitorów w zagłówkach, tapicerce, jeszcze rozumiem, ale w bagażniku?! i wszędzie gdzie tylko się da? do tego milion światełek dookoła i innych niepotrzebnych pierdół np konsole do gry etc
Wydaje Mi się że po to,żebyś podjechał pod stojących pod marketem kumpli,otworzył bagażnik i jarał się razem z nimi tymi wszystkimi bajerami...Nic innego do głowy Mi nie przychodzi
@kudlaty, kwestia chyba tego, że bardziej efektownie wygląda i lepiej się w TV sprzedaje odpicowanie bryki na cyrkowo z miliardem ekranów, dwoma miliardami światełek i 30-calowymi tytanowymi felgami niż zwykła wymiana zderzaka, skrzyni biegów i sprzętu grającego. Przynajmniej tak mi się wydaję, nie jestem z juesej.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie