Pies ma zakodowane strze偶enie terytorium, funkcjonuj膮 z lud藕mi w symbiozie od tysi臋cy lat, to tak jak obrazi膰 si臋 na odkurzacz za to, 偶e odkurza, pies jest od tego aby szczeka膰, to co zrobi艂 ten pajac to zwyk艂e zn臋canie si臋 nad zwierz臋tami, cud, 偶e ten pies nie wpad艂 nigdzie pod ko艂a i, 偶e go nie zam臋czy艂, w ramach nauczki wystarczy艂o by gdyby go przegoni艂 z 20 sekund, serio, nie jestem w stanie uwierzy膰 ile zawsze wysypuje si臋 tu nienawistnych komentarzy wzgl臋dem ps贸w, serio imponuje komu艣 robienie krzywdy niewinnemu stworzeniu? To 艣wiadczy jedynie o niepoj臋tej ilo艣ci przebytych traum, rozczarowa艅 i o du偶ych deficytach intelektualnych, niech nikt mi nie pisz臋, 偶e to sadistic, te偶 ogl膮dam te r贸偶ne rzeczy, w dziale hard r贸wnie偶, ale 偶adna tragedia ani ludzka czy dotycz膮ca innego istnienia, nie powoduj臋 u mnie ani satysfakcji ani u艣miechu na twarzy, wr臋cz uwra偶liwi艂o mnie to jako cz艂owieka, nie wiem co jest z wami nie tak, tylko wsp贸艂czu膰...
[ Dodano 2025-05-03, 10:00 ]
par00wka napisa艂/a:
M贸g艂bym tak jeszcze z godzin臋 oglada膰, tu jest wi臋cej akcji ni偶 w polskich filmach
Tak cie to kr臋ci jak jaki艣 偶贸艂tek na pseudo motorze zn臋ca si臋 nad zwierz臋ciem tak? Fajne masz zainteresowania, filmik wystarczaj膮co d艂ugi to pewnie zd膮偶y艂e艣 zwali膰 co?