Takie poj🤬e prawo, nie ma znaczenia, że jest ciemno jak w dupie u murzyna, że idiota wskakuje pod auto dając 15m na hamowanie. Nie ma znaczenia, że kierowca mógł go nie widzieć. Nie nazywasz się Najsztub i nie masz dobrej papugi, to masz przej🤬e.
Takie poj🤬e prawo, nie ma znaczenia, że jest ciemno jak w dupie u murzyna, że idiota wskakuje pod auto dając 15m na hamowanie. Nie ma znaczenia, że kierowca mógł go nie widzieć. Nie nazywasz się Najsztub i nie masz dobrej papugi, to masz przej🤬e.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.idiotą jeśli już to jest kierowca wtedy. Masz dostosowąć prędkość do warunków jkazdy. Jak jest ciemno to nie zap🤬lasz.
No tak pieszy czuję się k🤬a niewinny. A kierowca brak zachowania szczególnej ostrożności i niedostosowanie prędkości do warunków jazdy.
tylko konfederacja ostrzegała PRZED tym chorym pomysłem - nakladaniem wszelkich praw i obowiązków i testowanie jego refleksu i uwagi na korzyśc pieszych rowerzystów i hulajc🤬lów...
Tylko konfederacja jest tak blisko roSSji w Polskiej polityce. Nie szanują praw człowieka oraz są zamordystami. Ale sadol to wylęgarnia to ruskich onuckich trolli więc nie dziwie się że tu takie poparcie dla "ku federacji rosyjskiej".
Jak w tym kraju ma być dobrze skoro populiści są tak chętneie wybierani..
Pozostaje mi tylko nazwać was DEBILAMI i IDIOTAMI. Jeśli to dla was jest zap🤬lanie i niedostosowanie prędkości, to czym dla was jest normalna jazda? Z prędkością pieszego??? Żaden z was za kółkiem nigdy nie siedział i mam nadzieję, że nigdy nie usiądzie.
Ale to nie Polska...To jakieś kacapowo
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Takie poj***ne prawo, nie ma znaczenia, że jest ciemno jak w dupie u murzyna, że idiota wskakuje pod auto dając 15m na hamowanie. Nie ma znaczenia, że kierowca mógł go nie widzieć. Nie nazywasz się Najsztub i nie masz dobrej papugi, to masz przej***ne.