Tutaj jakoś jeszcze polują, tak na dziko. "Uwielbiam" naszych myśliwych Ostatnio na grzybach będąc, przechadzam się lasem, tam pełna wycinka, na środku jakiś taki niby paśnik, zanęta tam jakaś leży. Przeszedłem przez to "pole" a na końcu, między drzewami ambona Prawdziwi twardziele z tych naszych "myśliwych"
Ogólnie myślę, że myśliwi to zwykłe p*zdy bez jaj i ksiądz im wchodził do wanny jak byli mali. Jak ktoś wyżej napisał. Weź nóż, zrób łuk czy dzidę i idź poluj jak chcesz. A nie to już nie jest tak fajne, lepiej wywabić zwierzę i strzelić po prostu głupia p*zdo?
Mam znajomego myśliwego i poluje starym stylem ale mówił że większość młodych to kamerka noktowizyjna, pociski samonaprowadzające i strzelają z 2km do jelenia potem go szukają do rana.. patola
Pojęcia nie masz o myślistwie. Nawet sobie nie wyobrażasz że poza odstrzałem(polowaniami) myśliwi dokarmiają,liczą i ogólnie dbają o zwierzynę łowną!
Samonaprowadzające pociski? 2km do jelenia... Ze tez takim jak ty pozwala się głosować w wyborach
sie naczytałeś romantycznego "białego kła" tak to przeżywałem jak miałem 13-14 lat
sorry ale tu to już rzucasz jakimiś hasłami i sloganami. popraw jeśli się mylę.. z twoich wywodów wynika, że zagrożeniem jest człowiek i najlepiej przestać uprawiać ziemię, pozwolić na samoregulację i takie tam.. ergo.. myśliwi powinni polować na ludzi:)
przeczytaj wielki las nienackiego, ładnie opisał siłę natury, nie da się zabić przyrody, nie ma takiej siły
"..Pojął Horst Sobota, że człowiek jest niczym wobec mocy leśnych i że on sam, choć jeszcze nie stracił domu - kiedyś przegra z lasem nieodwołalnie. Ponieważ człowiek żyje krótko, a las jest wieczny. ."
..wywabianie zwierzyny, zwabianie jej i strzelanie do niej na pustym polu to kpina. ...