Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
JADoktor, RWD jest dla prawdziwych kierowców bo wymaga umiejętności i nie wybacza błędów, zupełnie odwrotnie AWD, które daje niedzielnym kierowcom wrażenie, że są królami szos.
JADoktor, RWD jest dla prawdziwych kierowców bo wymaga umiejętności i nie wybacza błędów, zupełnie odwrotnie AWD, które daje niedzielnym kierowcom wrażenie, że są królami szos.
crossdressphyxia, taka prawda, p🤬dki w rurkach boją się RWD bo wymaga umiejętności.
FWD czy AWD nie są tak efektywne i nie dają tyle frajdy, ale też wymagają mniejszego skilla w sytuacjach granicznych.
Gwardek, to w takim razie dlaczego w F1 czy w Le Mans i innych motosportach używa się RWD?
To ty mi powiedz czemu 90% rajdówek ma 4x4? Porównaj sobie prędkość wchodzenia w ciasne zakręty subaru imprezy i jakiejkolwiek bety. A tak, zapomniałem. Bety w rajdach jeżdżą od święta i bez większych sukcesów...
ja mogę powiedzieć, że do rwd trzeba mieć się na baczności, wiem to z własnego doświadczenia po tym jak przesiadłem się po 8 latach na tył napęd, druga kwestia, to po prostu brak strachu jak się chce efektownie latać
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie