Wysłany:
2011-05-28, 15:10
, ID:
690089
6
Zgłoś
BĘDZIE TROCHĘ DŁUGO, ALE TO APEL DO WAS SADYŚCI!!!
Jestem na tym forum od dawna, ale nie rejestrowałem się, będąc po prostu biernym obserwatorem.
Nie raz widziałem (jak to określają kowboje klawiatury) "suchary", jednak po prostu je wyłączałem nie zwracając na nie uwagi.
Ten c🤬jowy filmik obejrzałem wczoraj... Dziś włączam sadola i niestety natknąłem sie na niego znów, więc stwierdziłem, że poczytam komentarze.
Większość z nich podziela moje zdanie, jednak MówMiPanie mnie rozj🤬 broniąc to ewidentne gówno, w związku z tym postanowiłem się zarejestrować i napisać mój pierwszy komentarz w tym serwisie.
Ten twór jest gównem samym w sobie, najprawdopodobniej mającym na celu wypromowanie sztucznego, notorycznego i niepotrzebnego przeklinania NA SIŁĘ, wylewania na innych swojej frustracji i obsrywania się każdą pierdołą... Każdy ma w pracy problemy - jedni większe, inni mniejsze, ale żeby robić o tym głupie filmiki... to już tylko świadczy o obniżającym się poziomie poczucia humoru naszego Narodu, albo niską średnią wieku oglądających takie śmieci.
Jak miałem 12 lat, to śmiałem się z przeróbki Kubusia Puchatka, gdzie bluzgi sypały się soczyście i gęsto, ale teraz... (?)
RATUJMY ten serwis przed takimi krowimi plackami, bo jak nie powiemy odpowiednio szybko NIE, to takiego badziewia się namnoży!!!