To jest sztuka, a nie komputerek co połowę robi za Ciebie:)
Taa? Serio? W photoshopie komputerek robi połowę za gościa na tym filmiku? To w takim razie na tym co ty wstawiłeś ołówek robi połowę za osobę rysującą bo ma czarny gryfel(czy jak to czarne rysujące grafitowe się zwie).
Przedstwiciele gimbazy! Nie pier...cie mi tu o r🤬aniu i fajnych dupach!!! Dziewczyna zmarła i uszanujcie to!!! A jesli to jest jakieś "fake" to ten co to zmontował niech se strzeli w łeb.
Taa? Serio? W photoshopie komputerek robi połowę za gościa na tym filmiku? To w takim razie na tym co ty wstawiłeś ołówek robi połowę za osobę rysującą bo ma czarny gryfel(czy jak to czarne rysujące grafitowe się zwie).
Taa...serio...wez pod uwage to ze o efekty banalnie na kompie. Zrob dobrze odzwierciedlona glebie i cienie recznie. Olowkiem to jeszcze jeszcze ale dobry graficiarz ( nie taki zajebisty co pisze na lawce markerem ''koham cie k🤬a wiolus'' ) to musi miec dopiero talent aby odp🤬lic cos zajebistego. I to dla tych ludzi mam szacunek. Ten z filmiku to dla Ciebie artysta?? Niech przyk🤬i cos extra recznie bez pomocy pc wtedy mozesz pisac ze ma talent itp itd.
@klint0n:
Niechcący postawiłem piwo...
Nie masz racji pisząc, że PS robi za Ciebie wszystko w żadnym wypadku.
W mojej opinii robić takie portrety w PS jest o wiele trudniej niż normalnie. Bo sprawa z PS wygląda tak, że nie dość, że musisz umieć rysować to dodatkowo musisz znać obsługę programu i możliwości wykorzystania jej w portretach. To ciężka praca i jeżeli się z tym nie zgadzasz to albo najzwyczajniej się nie znasz, albo jesteś ignorantem.
Sam rysuję portrety, a ostatnio pracuję nad Conceptami w PS.
Najważniejsza pomoc PS to CTRL+Z![]()
Reszta to ciężka praca.
Jakby ktoś miał ochotę to emtuu.digart.pl