Ale ty tępy jesteś, ja p🤬lę. Chociaż mój komentarz wyżej przeczytaj.
Aha, pewnie nie zrozumiałeś, bo dzieci nie jarzą sarkazmu. To c🤬j, zrozumiesz jak dorośniesz.
Warszawa 1941, warszawianki nad Wisłą - II wojny nie było wmówili wam ją.
K🤬a, czasami aż mi wstyd że współdzielę ten kraj z takimi kretynami
Co ty tworzysz człowieku, do utylizacji jesteś.
@: Slawuś Ukrainie - pomagaj ze swoich dobra?
Na Polaków z Kresów i Syberii i tych z UK i USA nie ma ulg ani żadnej pomocy.
Ale judek jest mądry i wie, że jakby wrócili, to w Polsce mogłoby się zrobić za dobrze. Lepiej wziąć troglodytów z Ukrainy i podmienić społeczeństwo na lepszych niewolników.
Straszny ten Kijów teraz, zgliszcza, pożoga, trupy na ulicach...
No to czemu ludzie z Kijowa są w Polsce "uciekinierami"? Skoro tam jest spokój to niech sobie tam siedzą a nie ciągnął socjal w Polsce
socjal który nie jest ulgą podatkową od wypracowanego dochodu to zawsze zło, czy to dla polaka czy obcokrajowca
w naszym kraju już przed wojną było prawie 1mln ukrainców, z czego znaczna część przyjechała tu do pracy, a nie po socjale, teraz jest ich dwa razy więcej, dziwi Cię, że państwo rzuciło im hajs, zamiast pozwalać tułać się po miastach i żyć w nędzy? jak sobie to wyobrażasz, w każdym biednym getcie przestępczość sięga zenitu, a tak rozsiani po całym kraju mogą się łatwiej zasymilować. to że słyszysz o przypałach związanych z nimi to wynik klikalności tematu, bo nikt nie będzie pisał o iwance dziękującej i płaczącej na kolanach bo dostała ubrania ze zbiórki. patusy są wszędzie, ludzie socjal wykorzystują wszędzie, nasz naród również, a nie mamy wojny na swoim terytoruim, każda luka prawna jest wykorzystywana przez cwaniaków. jakie znaczenie ma tu narodowość?
czy nie tym właśnie się różnimy od murzynów, że potrafimy pomóc gdy ktoś tego potrzebuje?
nacjonalistom to się marzy chyba pólnocno wchodnio południowa granica z wielką rasiją, j🤬i krótkowzroczni idioci
Pierwszy z brzegu: artykuł z października 2022. Wysilisz się, to znajdziesz więcej.
Ty jestes Ukrainskim trolem albo r🤬asz Ukrainskie k🤬y że tak bronisz, masz ich za Panów, Ty sługusie jeden. naczytałes sie bredni z portali , jeszcze z onetu powklejaj linki albo z tv, co za idiota , ile razy gadali ze były mega naloty a nic nie było!!! albo kilka bombek. Oby Ukry znikneli z mapy razem z ruskimi!!!!
Takie mam wrażenie, że najgłośniej tu wyją o tych zasiłkach dzieciaki, co jeszcze złotówki podatku nie zapłaciły. Za to, same ciągną kaskę od państwa, bo ich starzy biorą 800+.
A jak rakieta rozwali ci dom i nie masz gdzie mieszkać, albo roz🤬bie kotłownię i masz minus 5 na chacie? A inna trafi w podstację i pół miasta nie ma prądu i wody? Padnie twój zakład i nie masz roboty?
Wojna to nie tylko trupy.