Jak gościu go przewrócił, to co mu tam, dildos wypadł?
podpis użytkownika
Dzień dobry, nazywam się Elan Rodziewicz, mieszkam w Legnicy. Jestem starą, uległą, pedalską k🤬a i szmatą do j🤬ia. Każdy może mnie wyr🤬ać w dupę, spuścić mi się do ust, no i jeszcze na mnie nasikać. Daj mi swego k🤬sa to ci obciągnę i połknę.podpis użytkownika
Dzień dobry, nazywam się Elan Rodziewicz, mieszkam w Legnicy. Jestem starą, uległą, pedalską k🤬a i szmatą do j🤬ia. Każdy może mnie wyr🤬ać w dupę, spuścić mi się do ust, no i jeszcze na mnie nasikać. Daj mi swego k🤬sa to ci obciągnę i połknę.piękny widok, aż sobie zapiszę. Drugie najgorsze k🤬y na drodze, tuż za hulajpedałami. 95% c🤬li nie ma prawa jazdy, nie zna przepisów i odp🤬la szambo na pasach i drogach. Powinny być państwowe karty rowerowe i oc dla rowerzystów, nie jakieś niebotyczne sumy żeby się zaraz k🤬y nie spróły że jak to brajanek musi 500 złotych wydać na rok ale jak to za co ja będę pić jak mi ledwo z 800 plusa nie starcza. Potem przy jakiś kolizjach czy odp🤬lania szybk i call na psy i nie będzie nawet trzebać walić kluczem 17 w ten głupi ryj.
piękny widok, aż sobie zapiszę. Drugie najgorsze k🤬y na drodze, tuż za hulajpedałami. 95% c🤬li nie ma prawa jazdy, nie zna przepisów i odp🤬la szambo na pasach i drogach. Powinny być państwowe karty rowerowe i oc dla rowerzystów, nie jakieś niebotyczne sumy żeby się zaraz k🤬y nie spróły że jak to brajanek musi 500 złotych wydać na rok ale jak to za co ja będę pić jak mi ledwo z 800 plusa nie starcza. Potem przy jakiś kolizjach czy odp🤬lania szybk i call na psy i nie będzie nawet trzebać walić kluczem 17 w ten głupi ryj.
piękny widok, aż sobie zapiszę. Drugie najgorsze k🤬y na drodze, tuż za hulajpedałami. 95% c🤬li nie ma prawa jazdy, nie zna przepisów i odp🤬la szambo na pasach i drogach. Powinny być państwowe karty rowerowe i oc dla rowerzystów, nie jakieś niebotyczne sumy żeby się zaraz k🤬y nie spróły że jak to brajanek musi 500 złotych wydać na rok ale jak to za co ja będę pić jak mi ledwo z 800 plusa nie starcza. Potem przy jakiś kolizjach czy odp🤬lania szybk i call na psy i nie będzie nawet trzebać walić kluczem 17 w ten głupi ryj.