Komentarze zostawiam wam

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Nie wiem czy masz prawko. Ale jak jedziesz za kimś i on skręca, to zwalniasz i pozwalasz mu na to.
Widać że z was kryptopedały, tak swojej cioty bronicie. Zawsze, bezwzględnie powinna być wina tych pedałów na motorach.
Nie wiem czy masz prawko. Ale jak jedziesz za kimś i on skręca, to zwalniasz i pozwalasz mu na to.
Widać że z was kryptopedały, tak swojej cioty bronicie. Zawsze, bezwzględnie powinna być wina tych pedałów na motorach.
Ty naprawdę nie masz pojęcia o przepisach, więc przestań się bardziej kompromitować
To teraz mi powiedz, że ciebie tak nie uczyli. Pewnie na kursie jak ktoś skręcał w lewo to instruktor krzyczał "but w podłogę i bierzesz go z lewej" zamiast "uważaj bo skręca" ewentualnie "patrz co debil robi, zawraca tu".
To teraz mi powiedz, że ciebie tak nie uczyli. Pewnie na kursie jak ktoś skręcał w lewo to instruktor krzyczał "but w podłogę i bierzesz go z lewej" zamiast "uważaj bo skręca" ewentualnie "patrz co debil robi, zawraca tu".
Pod filmem na YT jest opis że sad uznał winę kierowcy samochodu...