S4jm0n napisał/a:
No jak czytam takie k🤬a bzdury to mnie c🤬j strzela. Lusterko w samochodzie nie służy k🤬a do zerkania żeby podziwiać krajobraz tylko żeby oceniać sytuację na drodze. Jeśli więc jechałby nawet p🤬lone 40 km/h, to żeby ocenić jego prędkość musisz spojrzeć co najmniej dwa razy. I tak samo oceniasz w przypadku 200 km/h - jak za pierwszym razem typ jest daleko, a za drugim razem patrząc widzisz go już 10 razy lepiej, to znaczy że zap🤬la zdrowo. I wtedy podejmujesz decyzje - czy się wp🤬lasz mu przed nos żeby w coś zak🤬ił, czy może się powstrzymujesz od głupich dowcipów.
Powodzenia z asferycznymi lustrami kaczanie - to raz.
Dwa - niech tnie sosny albo latarnie jak ma ochotę lecieć dwie paki, nie ma obowiązku respektowania takich samobójców na drogach skoro ich zachowań nie da się jakkolwiek ująć w zgodzie z przepisami. Też by cię pewnie "c🤬j strzelił" jakbyś miał do czynienia uczestnikiem który zamiast zdecydowanie i płynnie kooperować w ruchu, kontempluje lustra czy dawca nie zap🤬la, samemu też raczej z takim podejściem nie często byś wyprzedził, szczególnie w dużym mieście. A i jego życie mnie nie obchodzi, skoro on sam ma je w poważaniu. Zastanów się zanim zaczniesz hejtować i niech Cię tych c🤬jów strzeli bez liku, może się nauczysz dystansować do wypowiedzi na czymś takim jak fora internetowe i respektować cudzy tok rozumowania.
Suma summarum. Zabił tylko siebie? Bardzo dobrze. Następnym razem mógł strzelić osobówke z dzieciakami. Wtedy nic tylko lincz na drodze.
Czajol3 napisał/a:
Astra 1.4-jest moc!!!
Ta, włóż zakupy do bagażnika i moc znika. Moja baba to ma. To nie jedzie tylko się turla...