Wysłany:
2011-12-20, 13:23
, ID:
890256
1
Zgłoś
@kasztan_85
Kto mówi o PiSie? Niech skończą już ludzie dzielenie polskiej polityki na PiS i PO. To są tak samo lewackie partie!!! PiS to żadna prawica którą udają, że są i jak widzę dużo Polaków do tego przekonali. PiS od PO różni się tym, że są bardziej związani z kościołem. Tak to sami chcą socjale i są za związkami zawodowymi. Więc jest to nadal LEWICA. Jedyna prawica w ostatnich wyborach nie została dopuszczona do startowania we wszystkich okręgach przez PO-wskie komisje wyborcze.
A co do tvn i wyborczej to sorry, jak według nich godnymi ludźmi są geje i feministki a patrioci to faszyści to ja nie oglądam takiej pro-ue propagandy. Z różnych telewizji to zauważyłem, że SuperStacja jest najmniej stronnicza. Nazwa zawsze mnie śmieszyła ale zacząłem oglądać niektóre wywiady i nie żałuje.
Prawda jest taka, że te wszystkie problemy gospodarcze na świecie są spowodowane przez lewackie rządy. Więc się nie zdziwcie jak za 10-20 lat Chińczycy będą zatrudniać tanią siłę roboczą w Europie albo Usa i tutaj kupować tanie rzeczy.