O.R.M.O napisał/a:
oj przepraszam ciebie bardzo wielmożny panie Magnic ale nie wszyscy tak jak i ty znają angielski na poziomie profesorskim bo niektóre zwroty medyczne nie są dla wszystkich zrozumiałe
wstawiłem z lektorem żeby każdemu odpowiadało a jak ci przeszkadza lektor to nie widze problemu żebyś znalazł sobie wersje bez lektora
następnym razem jak będe coś podobnego wstawiał specjalnie dla ciebie znajdę wersje bez lektora
pozdrawiam i polecam pewną maść ;*
Nie dzięki, nie potrzebuje maści na ból dupy. Tylko raz w życiu potrzebowałem i było to jak miałem 6lat z powodu otarcia.
Uważam, że trzeba być kompletnym debilem aby olewać naukę j.angielskiego zwłaszcza, że obecnie można się w nim dogadać w większości krajów świata. To czy umiem angielski na poziomie profesorskim to bym się kłócił, ale czytam w większości teksty w języku angielskim, więc problemów mi on nie sprawia.
Zamiast lektora wystarczyły by napisy. Gówniarzeria z gimnazjum niech się uczy czytać to może na debili nie wyrosną. A jeśli nie chce się komuś czytać to niech się wynosi na portale pokroju kwejk czy inne pudelki. A najlepiej niech szuka komiksów obrazkowych. Więcej debili na sadisticu nie potrzeba.