Cała twoja argumentacja jest gówno warta niedouczony buraku, bo nawiasem mówiąc nie chodzę do kościoła. I co teraz?
Sprzeciwiłem się bezprawnemu i rynsztokowe mu zachowaniu, ponieważ potrafię w takich sytuacjach kierować się logika, a nie emocjami. Zrozum biedaku umysłowy, że taka postawa nie czyni mnie katolem, a gwarantuję ci, że moja świadomość społeczna wynika z wielu lat nauki i wielu badań i żywej ciekawości.
Pluj dalej w monitor. Poziom społeczeństwa jest tak żenująco niski, że pewnie znajdziesz kilku zwolenników swoich bredni. Krzycz głośniej, pluj w monitor bardziej, żyj w rynztoku.
W debaty to ja mogę wchodzić z profesorami lub z ludźmi, którzy mają ochotę rozmawiać, a nie z burakami cierpiącymi na manię wielkości, popełniającymi błędy logiczne w myśleniu. Żyj tak dalej, bo tak łatwiej. Wiedza i świadomość to ciężkie brzemię... A twój sposób myślenia jasno pokazał, że nie masz IQ, aby to udźwignąć. Kierujesz się ślepą nienawiścią, a argumenty dobierasz sobie do z góry przyjętej tezy.
Gardzę tobą xd pośmiałem się z ciebie, a teraz zamknij mordę i idź tam buraki zbierać. Tylko sam przez przypadek się nie załaduj do kosza, czy gdzie ty te buraki ładujesz
Tak jak powiedziałem, z debilem nie ma sensu dyskutować. Podjąłem próbę, ale już żałuję. Wracam do gardzenia taką bieda umyslową
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Ważę 90 kg, rzuciłem palenie 2 lata temu i od tego czasu dość intensywnie trenuję, ostatnio na redukcji trenuję co dzień po 1,5 godziny co widać, a do tego dziary i aparycja psychopaty gw🤬ciciela.
Nie pamiętam kiedy na ulicy zaczepił mnie jakiś frajer, bo robię bardzo złe pierwsze wrażenie i jakoś nie mają śmiałości.
Więc trochę cię chyba fantazja poniosła z tym przekopaniem, prawaczku