@Piłsudski
Takich głupot nie słyszałem i to juz dawno : D Byłem w Arabii Saudysjkiej i opowiem:
Tak ludzie innej wiary niz muzłumanie nie mogą wejść do Mekki oraz do paru miejsc. Do Arabii Saudysjkiej mogą i wiza jak wiza do wiekszości krajów na innych kontynentach. I nie tylko innowiercy ale muzłumanie, też muszą wystąpić o wize. Tu już obaliłem pierwszą twoją głupote.
Teraz druga: Nikt na siłę nie musi przyjmować Islamu, bo taki człowiek nadal będzie nie wierzący jeżeli robi to bez intencji.
Nie ma żadnego zakazu na temat Biblii

W naszej wierze trzebą ją szanować jak jak Koran. To samo z Jezusem(ponieważ uznajemy go za proroka).
Co do gejów to nie wiem jak tam jest ale nagle taki obrońca się zrobiłeś ?
No to musisz sporo wiedzieć o krajach muzłumańskic na podstawie hotelu z egiptu + Markoańczyka z chatroulette.
Tak się nie czepiaj, że głupoty ktoś pisze bo sam wieksze piszesz
Najwięcej ludzie mają do powiedzenia Ci, którzy nic nie wiedzą.
Byłem w kilku krajach arabskich dość długo więc wiem co piszę. No chyba, że lepiej wierzyć telewizji i ludziom typu Józef
Tak czy siak: Najpierw poznaj Koran później ludzi ok ? Bo nie bronie tutaj wszystkich muzłumanów. Są Ci pseudo i Ci normalni porządni. Poczytaj sobie wypowiedzi islamskich uczonych na temat Ugrupowań terrorystycznych itp Nikt nikogo nie broni a nawet na odwrót.
Tak czy siak oceniasz cała narody oraz wiarę na podstawie Kilku osób. A poźniej się dziwicie dlaczego Polacy mają taką opinie a nie inną.