Ja jebie, c🤬j mnie obchodzi co robił tamten rząd jakie to ma znaczenie teraz bo nie rozumiem ? Teraz rządzi kto inny a takie przerzucanie się gównem a bo tamci robili tak co to k🤬a ma być przedszkole ? Mam przymykać oko na to co robią ci bo tamci też byli c🤬jowi ? Przecież to kpina.
No to już wiele wyjaśnia jak masz takie zdanie...
Straż graniczna taksówki k🤬a.
podpis użytkownika
J🤬 jebiących PIS i KonfederacjęMieliśmy mieć po październiku 2023. I co? I c🤬j. Mur jak stał, tak stoi. Prawo do azylu zawieszone, a teraz jeszcze kontrole na granicach.
Coś wam się nie klei ta narracja.
podpis użytkownika
Tutaj KolekcjaPoprzedni rząd rozj🤬 sądy i sądownictwo w drobny mak, dlatego teraz sprawy trwają latami, Trybunał Konstytucyjny zablokowany itp. Jeśli cię to nie interesuje to bardzo źle, bo cepy wybrały gangstera na prezydenta i burdel będzie kontynuowany
podpis użytkownika
Weteran wojny memowej 2014-2015Mieliśmy mieć po październiku 2023. I co? I c🤬j. Mur jak stał, tak stoi. Prawo do azylu zawieszone, a teraz jeszcze kontrole na granicach.
Coś wam się nie klei ta narracja.
Psychole obecnie rządzący byli za relokacją ,,kwot'' imigrantów. Rudy c🤬j jak przewodniczący PE nawoływał do tego kraje członkowskie. Na granicy z Białorusią gdy rządził PiS lewactwo robiło kabaret a gdy przyszło głosować w sprawie muru byli przeciw. Rudy wprowadził kontrole na granicy po naciskach społecznych i niemal po roku ,,zamknięcia'' granic przez Niemcy...
Narracja się klei, wynika ona z faktów.
Ma znaczenie, bo wydali im wizy pracownicze, które wielu odnowiło po kilka razy aż dostali pobyt stały. Więc kto jak kto, ale PiSiacy powinni zamknąć ryje.
Uczciwie mówiąc, jedynie konfederaci mają moralne prawo krytykować jednych i drugich, ale tylko dlatego, że nigdy nie rządzili. A PiSowscy hipokryci z ich bojówkarzem Bąkiewiczem - morda w kubeł.
Jakie zadanie? Troluję tu z własnej i inicjatywy, nikt mi nie daje zadań. A prywatne drony wszędzie na świecie stały się wrzodem na dupie, od kiedy byle jełop może sobie takiego kupić. W niczym nie pomagają, a tylko utrudniają. Akcje ratunkowe, policyjne, gaśnicze itp.
Czasy się zmieniły, to zmienił się Tusk. To źle? Słucha społeczeństwa, to też źle?