chcesz prawdy deedlit to sobie zostań kimś ważnym. Aktualnie jesteś przeciętnym zjadaczem chleba. Chcesz wiedzieć więcej? Do czegoś dojdz lewaku albo znaj swoje miejsce. Mam w dupie kogo mordują, wręcz mordują ich za mało jak widać.

i nie jestem agentem, po prostu coś jest tajne po to, aby nim zostało, i żeby właśnie takie gimbazyjne capy nie kładły na tym swoich łap. Na serio uwierzyliście że wycieki z wikileaks były ważne albo chociaż prawdziwe? Takich informacji nie da się od tak wynieść. To zwykły pic na wodę. Podpucha, żeby tacy jak wy mogli sobie trochę poszczekać na rządy i korporacje. To nie laptop prezydenta albo premiera RP bo Polska jest w ciemnej dupie od paru wieków i nawet tacy podskakiwacze jak Wikileaks się nami nie interesują

A wy dalej piszcie teorie spiskowe o masonach, "NWO" itd. chętnie się pośmieje jak dzieci o niczym nic nie wiedzące wyolbrzymiają sobie rzeczy jak to robili kiedyś Aztekowie widząc w Cortezie Pierzastego węża. To co dzieję się na serio na świecie wykracza poza wasze ogarnięcie i nawet gdyby takie organizacje jak NWO czy inne tego typu wg. was pociągające za sznurki to robiły. To uwierzcie jesteście tylko częścią teatrzyku dzieciaczki nawet o tym nie wiedząc, obszczekujecie zapewne nie to drzewo co trzeba. Na pal z wikileaks
Czekam na hejtowanie mnie przez bandę gimbazów pokroju tych wypowiadajacych się w tym temacie

Za dużo assasins creed - idzcie zabijac templariuszy bo to oni pociągają za sznurki! Nawet jeśli tak by było to wolę trzymać z nimi niż z bandą chłopków prosto z pola którzy sobie ubzdurali, że chcą wiedzieć więcej i wszystko, to nie koncert życzeń