współpracować, żeby się dowiedzieć jakie są wyniki, a "mieć związek" i wynikami manipulować to jest coś innego JeMois
Kolejny fanatyczny kretyn widzę odważył się zadzwonić. Zarówno skompromitował się swoimi poglądami jak i ze wzajemnością, równolegle skompromitował swoje poglądy.
Wielokrotnie już natknąłem się na dziadków próbujących mnie "nawrócić" od poglądów pro-zachodniech, unijnych. Polecam im wszystkim wtedy działania unijne i dotacje z których korzystam, jednak zamiast wykorzystać resztki kreatywności swojego mózgu, aby zainteresować się zagadnieniem oni wolą p🤬lić i zalewać mnie bebłami i preparować swoje argumenty na poczekaniu, za zwyczaj wychodzi to wyjątkowo śmiesznie i nieudolnie.
To się nazywa źle wykorzystana siła intelektualna, zamiast dostosować się do warunków i czasów, oni wolą tworzyć hipotetyczne sytuacje, ksenofobiczne wizje i apokaliptyczne opowieści. Nawet nie dopuszczają do siebie myśli, że może to być nieprawda, co więcej, pomimo argumentów nie dopuszczą.
Szkoda nerwów.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Stawiam piwo osobie która mi wyjaśni czemu w tagach jest: "korwin".