chyba biali angole poszli na wojnę z muslimskim ścierwem. Ganiają za gównem z maczetami i nożami, ale na więcej poczekajmy do jutra.
No i czekamy na Irlandię bo tam też biali się nap🤬lają z policją polityczną
Ja tam widzę, że poszli na wojne z Bogu ducha winnymi policjantami, którzy ochraniali postronnych, zwyklych mieszkańców (nie , ciapatych), ponad 30 policjantów rannych, dwóch w stanie ciężkim. Zamiast nap🤬lać ciapatych to niszczą i palą samochodów zwyklych mieszkańców, atakują policjantów. Super patrioci
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.i po h🤬j policja ochrania ciapaków? powinna się przyłączyć i wyj🤬 z anglii marksistów, muslimów u wszelkiej maści lewaków.
Zostały spalone samochody zwykłych mieszkańców Tak jakbyś ty zaparkowal samochód i ci wielbiciele konfy go spalili. Cieszyłbyś się? Oni ochraniali mienie publiczne, co tym debilom zwykle samochody zrobiły? Wątpie, że ciapki prowadzą sklepy w centrum, a olbrzymia ilość sklepów została zniszczonych. Serio uważasz, że to walka z ciapkami?
Zostały spalone samochody zwykłych mieszkańców Tak jakbyś ty zaparkowal samochód i ci wielbiciele konfy go spalili. Cieszyłbyś się? Oni ochraniali mienie publiczne, co tym debilom zwykle samochody zrobiły? Wątpie, że ciapki prowadzą sklepy w centrum, a olbrzymia ilość sklepów została zniszczonych. Serio uważasz, że to walka z ciapkami?
Spalone zostały te na parkingu przy meczecie, ja na miejscu Anglików wypowiedziałbym wojnę tym sk🤬ysynom wszystkich w c🤬j do obozu i deportacja albo odjebac, p🤬lony pchlarz zabił dzieci no jak tak można, dajcie mi tego sk🤬iela a zanim zdechnie będzie marzył żeby zdechnąć, i jego rodziców bo ich bym wykończył na oczach tego z🤬ba pierwszych
Ja prd, wy to robicie specjalnie? Spalonych zostalo łąćżnie około 25 samochodów, tych stojących na terenie meczetu bylo raptem 5. Reszta to normalne samochody na ulicy. Wszystich wk🤬ia manipulacja ze strony TVP, ale widzę, że na tym forum podobnie manipulują, i tu już jest gites. A czemu nie wspomnisz o chociażby dwóch policjantach w stanie ciężkim? Zaskocze cię, obaj byli biali o_O
Zresztą to mi przypomina nasz marsz "niepodległości", gdzie po drodze marszu ludzie starajś się nie parkować, zabijają dechami sklepy, aby szyb nie rozbili itd. Chyba 2 lata temu nawet spalili jedno mieszkanie (rzucając zapaloną racę przez balkon). Ot, Masz konfederatow. W UK nie brakuje ciapatych, aby ich nap🤬lać, mogą to robić. Po co niszczyć czyjąć własność, na którą ktoś pracował całe życie? Zresztą ten, co spalil zachował się jak prawdziwy patriota i człowiek honoru. Sp🤬olił za granicę Na szczęście go złapali...