o kurde poczułem sie taki niefajny, ze nie pale ale 10zł za paczke płacić - p🤬le
podpis użytkownika
...podpis użytkownika
"Będę jeździł po ulicy, strzelał w co się da
No właśnie, nie palisz to Ci żal tych 10zł, ale ten kto pali to inaczej na to patrzy.
Kiedyś mówiłem, że nie będę palił bo szkoda kasy, itp., ale jak k🤬a nauczyłem się palić to koszt fajek nawet nie licze, to tak jak bym kupował sobie batona na pocieche![]()
Co do palenia przy osobach niepalących to staje sobię gdzieś na bok i palę w spokoju, żeby nikomu nie przeszkadzać etc., jak na razie nikt mi nie zwrócił uwagi więc nikomu nie przeszkadzałem z fajką.
Kto ma palić to i tak będzie palił, teraz jest to "zakazane" więc pewnie dzieci będą chciały to próbować i zamiast spadku palaczy będzie wzrost...
zakaz na który wszyscy palacze mają wyj🤬e.
mam to w dupie, chcecie to sie trujcie ale nie przy mnie, to tak jakbym usiadl w pociagu obok was i nasral na siedzenie. no co moge nie? a jednak by wam to przeszkadzalo, wiec skonczcie te wywody na temat tego czy bierne palenie szkodzi czy nie, mi to po prostu przeszkadza.
W sumie to gówno by mi nie przeszkadzalo ,bo wszedzie go pelno - tylko ten smród