Oho, typowa pedalska propaganda. Skoro nie akceptujesz pedalstwa, to na pewno sam jesteś gejusem.
Oddal się stąd czym prędzej, wojowniku LPG.
Jak na wyznawców LGBTQuQu soczyste HA TFU, tak do takich z🤬bów jak na filmie też nie mam szacunku. Raz, że nie niszczy się cudzej własności, choćby i takiego gówna, a dwa, to czy nie przyszło tym cymbałom do głowy, że jakby się zajęło ogniem, a na balkonie stało krzesło czy inne łatwopalne dziadostwo, to wcale nie tak trudno o tragedię?
Oho, typowa pedalska propaganda. Skoro nie akceptujesz pedalstwa, to na pewno sam jesteś gejusem.
Typowe p🤬lenie półdebila. "Spalę flagę, pokaże jaki to ja jestem anty". No półmózgie kibicowskie zapędy stadnych zwierząt. Spal se w swojej chałupie coś, a potem jebnij się w łeb.
Nie. To nie propaganda a wyniki badań. Gdybyś czytał a nie tylko oglądał filmiki to byś wiedział że najbardziej homofobiczni są homoseksualiści robiący wszystko żeby na nich nie padł choćby cień podejrzenia. Tak samo wielu lekarzy "leczących homoseksualizm" zazwyczaj w końcu daje się przyłapać z bolcem w dupie.
Chłopaczki z filmiku po udanej akcji palenia flagi też sobie pewnie uczcili analkiem akcję.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNie. To nie propaganda a wyniki badań. Gdybyś czytał a nie tylko oglądał filmiki to byś wiedział że najbardziej homofobiczni są homoseksualiści robiący wszystko żeby na nich nie padł choćby cień podejrzenia. Tak samo wielu lekarzy "leczących homoseksualizm" zazwyczaj w końcu daje się przyłapać z bolcem w dupie.
Chłopaczki z filmiku po udanej akcji palenia flagi też sobie pewnie uczcili analkiem akcję.
Typowe p🤬lenie półdebila. "Spalę flagę, pokaże jaki to ja jestem anty". No półmózgie kibicowskie zapędy stadnych zwierząt. Spal se w swojej chałupie coś, a potem jebnij się w łeb.