Wysłany:
2015-07-30, 20:07
, ID:
4119040
Zgłoś
jinn
Co ty p🤬lisz? Po pierwsze. Najpierw napisałeś, że nie mówi się :"zrzuca wylinkę", a po chwili dodałeś, że poprawnie mówi się: "zrzuca właśnie starą wylinkę". A po drugie c🤬ja znasz się na ptasznikach, bo nie pisze się "Lasidora", tylko "LasiOdora". I pewnie nawet nie wiesz co oznacza skrót spp. I nie mądruj się placku, bo są tu osoby, które mają dużo większe pojęcie o ptasznikach niż ty.
.
Dobrze Lasiodora, pasuje Ci. Ot zwykła literówka się wkradła.
.
A gdzie ja napisałem, że nie pisze się "Zrzuca wylinkę" ? Proszę pokazać mój błąd. Wytknąłem błąd gramatyczny, że nie nie nazywamy tego "przechodzi wylinkę". Proszę czytać ze zrozumieniem, a potem napinać się przez kabel od neostrady.
.
spp. oznacza grupę osobników z danego rodzaju, w tym przypadku rodzaj Lasiodora.
.
Nie jestem plackiem. Ja nikogo nie obrażam i sobie tego nie życzę. Placka to to sobie w domu poszukaj, albo między znajomymi.
.
Nie przeczę, że są tutaj osoby które znają się lepiej ode mnie, ale jakoś tam wiedzę posiadam. Mam kilka gatunków ptaszników w swojej kolekcji i nawet udało mi się co niektóre rozmnożyć. Jestem tylko hodowcą, pasjonatem i nie mam wykształcenia w tym kierunku, ale to nie daje Ci prawa podważać moje kompetencje. Kim ty jesteś żeby mnie oceniać ? Zobacz na moje wcześniejsze posty, tam także piszę o pająkach, wieć nie oceniaj ludzi powierzchownie, bo kiedyś może Cię to zgubić drogi kolego.