Wysłany:
2013-04-05, 11:21
, ID:
2004035
Zgłoś
K🤬a no scyzoryk się w kieszeni otwiera jak czytam Wasze komentarze.
Ok, jasne, każdą złodziejską k🤬ę należałoby ukarać, najlepiej up🤬lając ręce... Niech k🤬a rzuci pierwszy kamieniem ten, który nigdy nie miał na swoim kompie pirackiego softu. Nikt? To teraz grzecznie rączki pod topór proszę i zamknąć p🤬dy.
Chodzi k🤬a mać o PROPORCJE (trudne słowo, uczą tego pewnie w gimbazie) - nie wysyła się j🤬ych 40 policjantów i 10 radiowozów do jednego portfela, nie paraliżuje się ruchu MPK na 2,5 godziny dla 60 zł. Liczycie, że portfel z dokumentami to 600 zł. Świetnie k🤬a, Ci ludzie ponoć na mecz jechali - niech każdy straci zatem 30 zł za bilet. Po brawurowej akcji tak chwalonej przez Was policji, zamiast jednej poszkodowanej i 600 zł strat, macie 51 poszkodowanych i ponad 2000zł strat (nie licząc już kosztów akcji).
Już nie mówię o tym, że cały plan dnia każdego pasażera w p🤬du, tylko dlatego że jakaś głupia c🤬a nie potrafi przypilnować swojego portfela (c🤬j wie czy po prostu jej nie wyleciał z kieszeni).
I żeby mi tu zaraz jakiś mędrzec nie wyskoczył - wk🤬ia mnie złodziejstwo niemiłosiernie... ale jeszcze bardziej wk🤬ia mnie hipokryzja.