myślałem że ten szeryf wyjmie gnata spod marynary i odda parę strzałów ostrzegawczych w sufit
(na przyszłość idioci zarządzający galeriami - otwieramy bez żadnych debilnych promocji...)
Ciekawe o której to było. Chciałbym zobaczyć ile z tej kasy co te ludki wydalły zostało zarobione uczciwą pracą. Wiem, że emeryci itp. ale i tak czuję niesmak....
Wiecie co by rozwiązało problem? (Tak sądzę) betonowy mur w kształcie leja, na końcu zwężenie na jedną osobę, lub bramki przed wejściem jak w metrze. Ej chyba właśnie wymyśliłem biznes "Chcesz mieć pod kontrolą szturmujących Januszy i Halynki Twój pachnący nowością sklep? Wynajmij nasze bramki hamujace, rozstaw je przed wejściem wraz z uzbrojoną w paralizartory ochroną, ciesz się wymuszoną kulturą bydła"
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie