Sorki, ale jestem uprzedzony, bo wszyscy hodowcy pająków/skorpionów/skolopendr i innych tego typu zwierzaków jakich znam, to odrzuceni przez świat emowcy i zakompleksione panienki...
Podobnie jak ludzie kolekcjonujący wirtualne piwka i wrzucający denne komentarze, by podbudować swoje ego. Też jestem uprzedzony
ladny spajder, nie mam nic przeciwko. byle koles ktory to trzyma dbal o niego i zapewnil mu warunki jakie potrzebuje. osobiscie wole akwarystyke, Tropheusy z Tanganiki to piekne ryby. Przynajmniej mam pewnosc ze nie wyjdzie mi z akwa i nie up🤬li ktoregos z domownikow
k🤬a jakie bydle.... posrałabym się jakby mi taki nagle jeb na ścianie... masakra nie lubię pająków!! Ciekawie się je ogląda ale zza szybki lub na filmie ale NIC więcej!!
Sorki, ale jestem uprzedzony, bo wszyscy hodowcy pająków/skorpionów/skolopendr i innych tego typu zwierzaków jakich znam, to odrzuceni przez świat emowcy i zakompleksione panienki...