"Sprawa w sądzie - czyli kłamstwa strony sadistic.pl
Dnia 3.04 portal sadistic.pl opublikował po raz kolejny artykuł pełen nieprawdziwych informacji odnośnie mojej firmy, rodziny i pracowników których zatrudniałem. Witryna posiada 650 000 realnych użytkowników, do tego dochodzi zasięg wirusowy. Artykuł naraża moją klinikę Estinity jak i produkcję Whitetime, na potencjalne straty w wysokości kilkuset tysięcy złoty, utratę wiarygodności i dobrego imienia. Z tego względu, wraz z kancelarią adwokacką, jesteśmy zdecydowani wkroczyć na drogę prawną, aby poszukiwać ochrony naruszonych dóbr. Sprawi mi to niezwykłą przyjemność, udowodnić absolutną szczerość moich słów, wypowiadanych w licznych wywiadach.
Piotr"
Czyli dzieciak podjął decyzję.
Cytat z FB : "No więc tak, teoretycznie Piotruś ma prawo zgłosić sprawę o głoszenie nieprawdy i działanie na szkodę, lecz pozostaje parę kwestii, po pierwsze sąd zbada czy doszło do głoszenia nieprawdy sprawdzając prawdziwość podanej informacji/tekstu, więc z Automatu osoba Piotra Kaszubskiego zostanie prześwietlona o A do Z."
Od A do Z.
Jeżeli okazało by się że cała ta "klinika" powstała za mamusine pieniążki, to mam nadzieje że sąd sprawę będzie drążyć głębiej aż do samego źródełka [czyt. wodociągów gdzie mamusia pracuje].