emat który nie śmieszy, nie jest sadystyczny i nie ma cycków. Ale jest ciekawy.
To masz dziwna definicje sadyzmu, bo moim zdaniem nabija nie z ostatnich słow przed śmiercią skazańca jest jaknajbardziej czarnym humorem i jaknajbardziej pasuje na sadistica...
usunąłem bo usunięty jest post do którego sie odnosiłeś / Cth
Cthulhu napisał/a:
To masz dziwna definicje sadyzmu, bo moim zdaniem nabija nie z ostatnich słow przed śmiercią skazańca jest jaknajbardziej czarnym humorem i jaknajbardziej pasuje na sadistica...
True, ale chodziło mi o to że raczej słaby materiał nienadający się na harda.
"Zabiłem prezydenta ponieważ był wrogiem prawych ludzi – prawych robotników. Nie żałuję swojego czynu"
Leon Czołgosz, zabójca prezydenta USA Williama McKinleya
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie