sylwusiex:
Ale po co ci te tysiąc kościołów, skoro właśnie one pozwalają pluć na chrześcijaństwo?
Hubert0501:
Z tą wiarą chrześcijańską zapewne chodzi ci o katolicyzm, prawda? A wiesz, że przez katolicki fanatyzm następca polskiego tronu Władysław IV Waza nie został carem Rosji i przez to Ruscy dziś nie mówią po polsku? Gdyby nie nasza kosmiczna katolska głupota to Rosja nigdy nie byłaby naszym zaborcą i KK nie musiałby nas obłudnie ratować przed rusyfikacją.
podpis użytkownika
"Człowiek człowiekowi żeli papą..."sylwusiex:
Ale po co ci te tysiąc kościołów, skoro właśnie one pozwalają pluć na chrześcijaństwo?
Hubert0501:
Z tą wiarą chrześcijańską zapewne chodzi ci o katolicyzm, prawda? A wiesz, że przez katolicki fanatyzm następca polskiego tronu Władysław IV Waza nie został carem Rosji i przez to Ruscy dziś nie mówią po polsku? Gdyby nie nasza kosmiczna katolska głupota to Rosja nigdy nie byłaby naszym zaborcą i KK nie musiałby nas obłudnie ratować przed rusyfikacją.
Powiedzcie szczerze nie wk🤬ia was to ? To prawda że chrześcijanie nadstawiają drugi policzek, ale to nie znaczy że można po nich jechać bez konsekwencji. Co za poj🤬e czasy nastały. Jakby coś takiego było z Mahometem w roli głównej to wojna. Z pedałem - wojna. Z murzynem - wojna. A na chrześcijaństwo można sobie pluć do woli a społeczeństwa będą to miały głęboko w dupie. Zaraz pewnie w komentarzach wszystkim "ateistom" właczy się wojna z kościołem itd. Ja napisze jedno, lepszych w Polsce tysiąc kościołów niż jeden meczet. A Wy róbta co chceta. Najwyżej córkę wydacie za ahmeda albo abudla.