Duck Amuck - odcinek Looney Tunes który dostał (imho bardzo słusznie) Oscara
Moim zdaniem najlepszy odcinek, a wrzucam, bo przypomniałem go sobie po latach i jest sadystyczny
chłopie miałem to na kasecie jakieś 16-18 lat temu męczyłem to dzień w dzień, zafundowałeś mi 6:58 gęsiej skóry, krata borowa ode mnie zgadzam się z kolegą bustafan pokolenie neostrady nie wie co to są prawdziwe bajki.
Tyle lat się to oglądało, a w życiu by mi do głowy nie przyszło, że to jest takie stare. Lata '50, przecież to było 60 lat temu. Też mam to gdzieś na kasecie, dobre czasy to były i dubbing polski na najwyższym poziomie
oj ludzie wszystko jest zajebiste ale tego polowa ludzi nie widzi a nie ze kazda zecz ma wyjatek ... A co do dragon bala to polowa gimbazy nie wie co to jest teraz ...
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie