Obskoczy taki Murzyn wszystkie kraje słowiańskie (a w tych krajach wiadomo, zero Murzynów a biali nie potrafią tak szybko biegać) i potem buja się resztę roku w Lambo dmuchając łatwe, polskie panienki...
a później się rury dziwią 'skąd ten ejc, przecież nie jestem narkomanką'
Orlen Warsaw Marathon (Narodowe Święto Biegania), od kiedy jakieś kolorowe kurestwo uważane jest za Polaka?? ja się pytam gdzie my żyjemy w Polsce? czy już może w tęczowej krainie?
Nie wiem czy warunkiem uczestnictwa w tym maratonie było poiadanie polskiego obywatelstwa. Jeśli tak, rzeczywiście doszło do nieprawidłowości, jeśli nie, znowu widzę ból dup u polaczków. Druga sprawa - kto wam zabrania treningów, zapisania się na listę uczestników i wzięcia udziału w biegu? Że co? Aaaaaa... rozumiem, lepiej siedzieć na dupie przed kompem i pisać rasistowskie komentarze.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie