Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
bongman ty serio jestes chyba rudym spaślakiem który musiał pucować rybe ksiedzu jako ministrant i teraz cisniesz na kościół bo cały czas przypomina ci sie smak spoconego członka na podniebieniu albo ciepłego nasienia
BongMan z tym kanibalizmem to masz racje Ludzie tutaj się oburzają bo zamiast przyjmować krew i ciało Jezusa to przyjmują księdza "pylusia" i spijają spermę, smacznego Obraziłem was ?? Przepraszam, przykro mi bardzo ~~
@Zomoromo, widać, że ty chyba za często byłeś na lekcjach religii, a za mało na lekcjach polskiego. "Może" się rozstąpi? Serio? Już nie wspomnę o innych błędach. Do książek, a nie do komentowania, jak własnego języka nie znasz...
@everybody_lies - jak się okaże że ten portal to jedno wielkie dyktando z j, polskiego to spełnię twoja prośbę a na razie dzieciaczku zmykaj do swojego pokoiku i dalej studiuj słownik mi juz i tak nic nie pomoże a na koniec w mojej Polsce nie było lekcji religii.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie