Co prawda głośno było o nim jakiś czas temu,ale po tagach nie znalazłem niczego konkretnego.
Mówi,że "Jako Antyfacet zajmuję się krytyką i podważaniem w codziennym życiu oraz specyficznych akcjach Stereotypu Męskiej Roli Płciowej, albowiem postrzegam jego negatywny, okaleczająco-ograniczający wpływ na jakość życia mężczyzn(...)Mój bunt i walka o prawa mężczyzn nie oznaczają bynajmniej jakichś zakusów na prawa kobiet: życie obu płci w społeczeństwie NIE musi być antagonistyczną grą o sumie zerowej, w której komuś trzeba odjąć, by komuś innemu dodać(...)Jestem BUNTOWNIKIEM!! I proszę nie stosować wobec mnie śmietnikowej seksuologii twierdzącej, że jestem skonfliktowany ze swą płcią! Spodnie, skarpety, zakaz makijażu, nakaz prezentowania postaw asertywno-wojowniczych, nakaz posiadania określonych zainteresowań i zakaz posiadania innych – to NIE PŁEĆ, ale ROLA PŁCIOWA, po angielsku GENDER ROLE."
Zapewne jesteście k🤬a ciekawi jak wygląda ten polski buntownik i bojownik o prawa mężczyzn.Proszę bardzo zdjęcia poniżej,rzeczywiście jest bardzo męski,emanuje od niego siła i autorytet,prawdziwy macho obiekt westchnień i wilgotnienia krocza każdej z pań.