@garota co niby jest mrocznego w nicku "freaky"?! Zielsko już kompletnie sprało Ci mózg. Btw, są ludzie którzy palą raz na jakiś czas, i są też marihuanowe ćpuny takie jak ty, czy LubelskiCebularz, które zrobiły sobie z jarania kulturę i religię obsrywają się za każdym razem gdy ktoś ma jakieś ale. I śmieszne jest to, jak każdego od alkoholika wyzywacie, kompletnie pozbawieni jesteście bystrości umysłu, nie pierwsi, nie ostatni. Pluć na was tylko pozostaje, degeneraci.
Zajebiście, że nie jesteś w stanie podważyć żadnego z moich argumentów, a jedyne co jesteś w stanie wyprodukować to bełkot, w międzyczasie wycofując się z dyskusji. Prawdziwie dowodzisz braku słuszności w tym co mówię, pozostaje mi jedynie bić Ci BRAWO!
Dokładnie tak jest, tak jak piszesz. W końcu ja używam argumentów, a ty jedynie obelg. Po co miałbyś dyskutować z kimś takim jak ja, jeszcze byś się przypadkiem ośmieszył. Nie wspominając, że najwyraźniej nie jesteś w stanie nawet zacząć...
Widzisz zrobiłem ci dzień dziecka. Ciesz się obszczymurku że nie jesteś wart dyskusji. BRAWO!