podpis użytkownika
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław Lempodpis użytkownika
Brak komentarza ,za duzo gowien na swiecie.Nic odkrywczego panowie nie mówią. Wystarczy być średnio wrażliwym i średnio inteligentnym by z wiekiem poczuć przywiązanie do ojczyzny. Ciekawe czy tryskaliby takim "patriotyzmem" jakby byli dorosłymi ludźmi w tym 1940, gdy Polacy wydawali żydów by dostać nagrodę i nie umrzeć z głodu, kradli węgiel ze składów ryzykując życie by mieć czym ogrzać chałupę w zimie. Albo gdyby dostali się w ręce NKWD i przeszli pranie mózgów. Gdyby wieszali innych Polaków sprzyjających okupantom...
PS. O jakich k🤬a bohaterach mowa powyżej? Mam wrażenie, że materiał komentują same gimbusy znające życie i ludzi z sadistica, pudelka i innych deserów. Zajrzyjcie do książek nieuki, w Polsce jest teraz mnóstwo mądrych ludzi, o których w mediach się nie mówi. Powszechność telewizji i internetu sprzyja promowaniu wodomózgów, bo tego tacy nierozgarnięci odbiorcy jak wy oczekują.
@Barnaba666, nie p🤬l, synek, ze się nie uczy. Uczę polskiego w 4 klasie podstawówki, ostatnio mieliśmy wiersz o patriotyzmie i właśnie w takim kontekście, jak panowie tutaj, rozmawialiśmy o tych sprawach. Inna sprawa, że to dzieci wiejskie, z których znaczna część regularnie pomaga rodzicom w pracach gospodarskich. Dla nich patriotyzm, to maki i chabry w życie i piękna trawa wiosną.
Tak czy siak, bez uogólnień,proszę, bo za takie rzeczy to się w ryj obrywa.
podpis użytkownika
Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.