Gdy miałem 10 lat, silniejsi często się nade mną znęcali.
Więc zacząłem po każdym dniu w szkole ćwiczyć. Zanim się zorientowałem byłem już na tyle silny, by otworzyć szufladę ojca, w której trzymał broń.
mój kumpel, który jako dziecko był ciut cherlawy do tego stopnia, że nawet dziewczyny go szturchały i wówczas jego bardzo mądry dziadek powiedział mu: "wnusiu dziś one popychają ciebie, kiedyś ty je będziesz popychał..."
wizjoner czy jak...
piotrekp25, regularnie ćwiczę i nie jestem cipą a Ty jesteś ograniczony jak wyzywać za kawał tylko umiesz i weź sobie coś na uspokojenie bo Cię nosi... oczami30latki, to fajnego miał dziadka...
Więc zacząłem po każdym dniu w szkole ćwiczyć. Zanim się zorientowałem byłem już na tyle silny, by otworzyć szufladę w której mnie zamknęli.
Więc zacząłem po każdym dniu w szkole ćwiczyć. Zanim się zorientowałem byłem już na tyle silny, by otworzyć szufladę w której mnie zamknęli.
Że niby ćwiczył w szufladzie i jednocześnie chodził do szkoły nie wychodząc z szuflady? Przybij piątkę za Twoją logikę...
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie