Nie tylko na dzieci ten koleś, który twierdzi, że ma 22 lata też nie jest lepszy, ale nie dziwi mnie to bo po za Team Fortress 2 w grach multiplayer widziałem samych napinaczy.
Nie tylko na dzieci ten koleś, który twierdzi, że ma 22 lata też nie jest lepszy, ale nie dziwi mnie to bo po za Team Fortress 2 w grach multiplayer widziałem samych napinaczy.
Więc grałeś niewiele na multi.
Gry pokroju Americas Army skutecznie eliminują gimbusów którzy chcą odreagować pałę w szkole z WF-u.
Młody ma po prostu dobrą taktykę. Wiedział co mu powiedzieć żeby się tamten zagotował i zaczął źle grać. Zobaczcie jak go co chwilę zabijają. Nie może się wcale skupić na grze.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie