Ciekawe jak to jest skonstruowane oraz co to za automat steruje czyżby manele z P-15 Termit z głowicą samonaprowadzającą?
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Drony typu DJ Mavic mają zasięg do 20km. Na otwartej przestrzeni nie powinno być problemu, więc mogą mieć nawet VR google, siedzieć w kafejce i na telebimie kibicować
No tak tylko na nasłuchu od razu wykryją w eterze transmisję, a zbliżający się obiekt też nadaje bo wysyła np. obraz i siła sygnału się zwiększa już nie mówiąc że jak zakłóci się to lipa a jakoś na automacie podobno to potrafi pływać 😀
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.c🤬j z tym, cieszmy się że u nas na uberze się nie rozp🤬alają
Ja się k🤬a pytam dlaczego ten "zespół ukraińskiej gwardii zbrojnej" nie nap🤬la w kacapów celem ochrony swojej ojczyzny?
a ja się zastanawiam, czemu żaden kraj jak takie hutu czy inne gady napadną statek to nie wyśle w tamto miejsce ze trzech łodzi podwodnych i nie rozp🤬oli ich w drobny mak.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.a ja się zastanawiam, czemu żaden kraj jak takie hutu czy inne gady napadną statek to nie wyśle w tamto miejsce ze trzech łodzi podwodnych i nie rozp🤬oli ich w drobny mak.