Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
W dawnych czasach to do takiego gówniaka wiązało się pieluchą tetrową i trzymało go jak na smyczy, teraz na szczęście już można kupić dedykowane smycze do dzieciaków które wychowane bezstresowo mają tendencje do zwiewania rodzicom.
Też bym sie rzucił za synem. Ale ja zawsze trzymam dziecko za ręke jak przechodze bo za długo tu jestem i za dużo widziałem
Masz prawo, ale jak dzieciak ma 22 lata to w pewnym momencie już nie chce. Zamiast ręki zaproponowałem mu szelki ale powiedział mi skurczykonik, że mnie na nich powiesi.
Też bym sie rzucił za synem. Ale ja zawsze trzymam dziecko za ręke jak przechodze bo za długo tu jestem i za dużo widziałem
Mnie Mama prowadzała na szelkach,jak na smyczy-psa..Byłam niższa od dzieci w moim wieku i nie szło Jej prowadzić mnie za rękę,będąc zgięta prawie wpół..Wtedy nikomu to nie przeszkadzało;dziś madki rozerwałyby Ją na strzępy..😁
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie