Hobby (pasja, pot. konik) – czynność wykonywana dla relaksu w czasie wolnym od obowiązków. Może łączyć się ze zdobywaniem wiedzy w danej dziedzinie, doskonaleniem swoich umiejętności w pewnym określonym zakresie, albo też nawet z zarobkiem — głównym celem pozostaje jednak przyjemność płynąca z uprawiania hobby.(tak k🤬a zaj🤬em z wiki)
Zluzuj majty, granie na xboxie to jest hobby czy się komuś podoba czy nie. Hodowanie ptaszników i granie na xboxie to to samo bo i jedno i drugie to strata czasu
podpis użytkownika
Czyś Ty k🤬a widział kiedyś czerwoną Avicularia spp.? Może chodzi Co o jeden j🤬y gatunek (Avicularia versicolor), która i tak jest k🤬a RÓŻOWA?!
Na ogół są albo czarne albo ciemno niebieskie. Delikatnie porośnięte jasnymi (nawet i białymi [Avicularia metallica white hairs]) włoskami.
podpis użytkownika
asdasdasdSantoryn co to za gierka dacie linka ???
no k🤬a człowieku czerpiesz z tego przyjemność tak samo jak gracze czerpią przyjemność z nabijania lvli(i dlatego i jedno i drugie można nazwać hobby), sam się przyp🤬alasz do człowieka który ma inne zainteresowania więc to raczej ty musisz zrozumieć pewne rzeczy...podaj choć jeden argument który świadczy o tym że twoje hobby jest lepsze od grania na xboxie... albo odwrotnie że xbox jest lepszy od hodowania tego gówna... wszystko to jest jeden c🤬j
Majty mam luźne bo noszę bokserki więc mi wszystko dynda i powiewa.
W moim wieku jesteś a się zachowujesz jak byś miał 17 lat.
Widzisz różnica jest taka że ty akwarystyke i granie na Xboxie nazywasz stratą czasu i pakujesz to do jednego wora, a ja nie. Bo czerpię z tego przyjemność . Wiec nic z tego że z wiki skopiowałeś znaczenie słowa 'hobby" bo to trzeba k🤬a po prostu zrozumieć i odczuć na własnej skórze.
ddobry10 nie ma sensu dyskutowac z gimbusiarnia ktora widzi tylko ekran monitora/tv bo niewiedzą co to prawdziwe hobby ... pozdrawiam akwarystę
Jak już ktoś to powiedział jest to Starcraft, gra ma sporo lat ale jest znakomitym RTS'em, możesz tez obadać Starcrafta 2 jeśli liczy się dla Ciebie grafika, ja nie grałem w dwójkę a do jedynki powracam co rok, dwa rozegrać parę partyjek![]()