Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Czy ktoś mi może wytłumaczyć dzwon z 1:34 ? Łada jest złożona na pół, a na bmw nawet nie ma namiotu na masce... Ja rozumiem różnice 3 dekad w produkcji tych aut, ale... czy to normalne?
1:37 bmw x6, maly czolg... znajoma tir w takim wmontowal w betonowe odgrodzenie na autostradzie.... miala tylko bok do lakierowania i tylko lewe kolo do wymiany.... te samochody sa niezniszczalne
Czy ktoś mi może wytłumaczyć dzwon z 1:34 ? Łada jest złożona na pół, a na bmw nawet nie ma namiotu na masce... Ja rozumiem różnice 3 dekad w produkcji tych aut, ale... czy to normalne?
Wjechal mu w kufer.... Tyle pustej przestrzeni + stary samochod vs. nowy ze wzmocnieniami w przedniej czesci nadwozia. Efekt widac.
Fajnie, że ludzie robią takie kompilacje, ale ta jest wyjątkowo słabo zmontowana. Zamiast uciąć zaraz po dzwonku autor serwuje kilkanaście sekund c🤬jni.